Доставка и плащане

За електронни издания:
Електронните издание са във формат PDF. Може да ги закупите като изпратите запитване чрез формуляра в раздел “Контакти“. Ще ви изпратим банкова сметка за превеждане на посочената сума. До два дни на имейла си ще получите линк от който да си свалите желаното от вас издание.
Не забравяйте да посочите данни за контакт за да Ви информираме за движението на вашата поръчка.

Български Пощи:http://www.bgpost.bg/?cid=47
При избор на Български Пощи трябва да преведете с пощенски запис (на посочения по-долу адрес) цялата сума, включваща цената на поръчката и цената на доставката, която може да проверите на техния сайт. Поръчка ви ще бъде изпратена в срок до 24 часа след получаване на преведената сума за което ще бъдете информирани на предоставените от вас контакти.

Еконт Експрес:http://www.econt.com/tariff-parcel/
При избор на Еконт Експрес плащането се извършва при доставяне на поръчката. Сумата, която ще заплатите включва цената на поръчката и цената на доставката която може да проверите на техния сайт. След изпращане на поръчката ще бъдете информирани на предоставените от вас контакти. Срокът на доставка е максимум 3 работни дни (от момента на потвърждаване на поръчката).

За поръчка по интернет: ползвайте формуляра в раздел “Контакти“. Не забравяйте да посочите данни за контакт за да Ви информираме за движението на вашата поръчка.

За допълнителна информация се обадете:
На телефон: 0888 406 211

Адрес:
Красимир Иванов Желязков
Бул. “Драган Цанков” 26А, ет. 1, ап. 1
1113 София

Общи условия:
Условията за поръчка, доставка и плащане в krassijeliazkov.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и www.krassijeliazkov.com.
Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.