Път към Хоризонта 1

ph1Път към Хоризонта 1 — Съвременен метод за свирене на Българска тамбура в три части.
След много години за първи път от началото на XXI век българските изпълнители на тамбура имат модерна школа, с която да усвоят разнообразието от техники и да превърнат инструмента в равностоен партньор на пианото и китарата. Ръководството e предназначено за ученици от гимназиалните класове на училищата по изкуства, студенти от висшите учебни заведения и за всички, които искат да погледнат към бъдещето и да разширят хоризонта на възможностите си.

Път към Хоризонта 1
В първата част ще се запознаете с на най-използваните Гами, Маками, Стари ладове и приложението им в неравноделни размери!
В раздел Технически похвати ще намерите етюди и различни начини за упражнения на основните Орнаменти и техниката на Тремолото.
С Полезни съвети ще разберете основните насоки за репетиране и подробно разработен по минути седмичен график на упражняване.
Ще научите 5 леки упражнения, с които да отпускате мускулите и сухожилията преди началото на вашата репетиция или концерт.

Цена: Книжно издание = 25 лв. / Електронно издание (PDF) = 20 лв.

Повече информация за закупуването може да получите като посетите “Доставка и плащане” от падащото меню в раздел “Музикална книжарница”.

1