Път към Хоризонта 3

ph3Път към Хоризонта 3 — В последната част от трилогията ще се запознаете с техниката на свирене, която съчетава комбинираното използване на перо и пръсти на дясната ръка. С усвояването на тази техника ще превърнете българската тамбура в полифоничен и солистичен инструмент, ще развиете мануалните си възможности и ще станете равностоен партньр на пианисти, китаристи, акордеонисти и други.

В Технически похвати ще научите изпълнението на Изкуствени и Арфа флажолети. Тези инструментални умения ще разкрият нови хоризонти на мисълта и ще обогатят изразните ви възможности.
С Полезни съвети ще разберете средствата за озвучаване на българската тамбура – адаптери, усилватели, ефекти, кабели и други. С получените познания ще направите желания от вас тон и ще станете равностойни по сила и качество на звука с всички инструменти, които досега ви заглушават и потискат вашето изпълнение.
И още …..

Цена: Книжно издание = 25 лв. / Електронно издание (PDF) = 20 лв.

Повече информация за закупуването може да получите като посетите “Доставка и плащане” от падащото меню в раздел “Музикална книжарница”.

3